Skitse

 Kunstneren og designeren Birgitte Frigast startede skabelsen af de "lyslevende" og eksklusive nisser, engle og andre eventyrfigurer tilbage i 1987.

Birgitte Frigast tegner hvert eneste ansigt og i samarbejde med en dukkeskulptør skaber hun det endelige resultat.

Nissens personlighed og tøj bliver også i hver eneste detalje designet af Birgitte Frigast, intet er overladt til tilfældighederne.

Vi kontrollerer selv alle detaljer fra start, til nissen står færdig og ”lyslevende” i butikken.

Derudover gennemgår alle figurerne en skrap kvalitetskontrol inden de bliver pakket, hvilket bevirker, at vi uden problemer kan garantere den altid 1. klasses kvalitet.

Porcelænet, som hoved, hænder og ben er lavet af en kvalitet der normalt kun ses i kongeligt porcelæn og lignende eksklusive produktioner. Porcelænsformen bliver kun brugt 30 gange, hvorefter den kasseres og en ny tages i brug.

Indfarvningen er en proces der kræver 3 gange brænding for, at sikre farverne ikke forsvinder eller falmer.

Der bliver aldrig gået på kompromis med forarbejdningen af tøjet. Det skræddersyes til den lyslevende nisse. Hvilket giver tøjet kvalitet og fine detaljer. Materialerne er nøje udvalgt og håndplukket.

Alle figurer ligger i en smuk gaveæske, der ligeledes beskytter optimalt ved forsendelse og giver nissen et godt sted at ligge hvis den ikke skal stå fremme hele året. 

Firmaet er i dag en familievirksomhed som beskæftiger mange mennesker i både ind- og udland.

Kravet til os selv  er altid en aldrig svigtende kvalitet og en stor service over for vores  kunder.