Photography Sidsel Zachariassen

 

Kunstneren og designeren Birgitte Frigast startede med at skabe de exclusive nisser, engle og andre eventyrfigurer  i 1987.

Siden 2002 som Birgitte Frigast Aps. 

Birgitte Frigast ApS er blevet udnævnt til Gazellevirksomhed i 2007, 2008 & 2009. 

Kravet til os selv har altid været en aldrig svigtende kvalitet og en stor service over for vores kunder.

Birgitte Frigast tegner hvert eneste ansigt og i samarbejde med en dukkeskulptør skaber hun det endelige resultat.

Nissens personlighed og tøj bliver også i hver eneste detalje skabt af Birgitte Frigast, intet er overladt til tilfældighederne.

Birgitte Frigast kontrollerer selv alle detaljer fra start til nissen står færdig og ”lyslevende” i butikken.

Derudover gennemgår alle figurerne en skrap kvalitetskontrol inden de bliver pakket, hvilket bevirker, at vi uden problemer kan garantere den altid 1. klasses kvalitet.

Porcelænet, som hoved, hænder og ben er lavet af en kvalitet der normalt kun ses i kongeligt porcelæn og lignende eksklusive produktioner. Porcelænsformen bliver kun brugt 30 gange, hvorefter den kasseres og en ny tages i brug.

Indfarvningen er en proces der kræver 3 gange brænding for, at sikre at ingen farver nogensinde forsvinder eller falmer.

Der bliver aldrig gået på kompromis med forarbejdningen af tøjet. Det  skræddersyes til den lyslevende nisse. Hvilket giver tøjet kvalitet og perfekt pasform. Materialerne er nøje udvalgt og håndplukket.

Alle figurer ligger i en smuk gaveæske, der ligeledes beskytter optimalt ved forsendelse og giver nissen et godt sted, at ligge hvis de ikke skal stå fremme hele året.