Lækre nyheder og musthaves til børn hos søde filimai.dk

Filimai har nu udvidet deres lækre og håndplukkede udvalg af lækkerier til børn og babyer, filimai udvider gradvist deres sortiment, hos filimai vil du altid kunne finde et nøje udvalg og håndplukket sortiment, fordi filimai kun tror på det bedste til vores børn, filimai er danmarks bedste børnebutik online på www.filimai.dk

Filimai har en vision om at integrere børn i husstanden fordi børn ikke leger på deres traditionelle børneværelser men i hele hjemmet, så alt hvad du kan finde hos filimai er udvalgt efter at alt rod fra de kæreste små vil pynte i hjemmet. Det sidste nye indenfor børne interior og legetøj er nu landet på hylderne og klar til levering hos børnefamilierne rundt om i danmark og ikke nok med det så sender filimai altid varer med gratis fragt og fri levering for at vores kunder skal mærke den bedste service. Vi sender altid med et smil og er glad for alle de ordre vi får som sendes ud til vores alle sammens børn for vi er jo en rigtig børnebutik online, filimai ´har altid åbent 24/7 hurtig levering, super service og glade kunder. Seneste skud i vores store lækre sortiment er de fineste bade håndklæder til babyer, håndklæde til baby findes i grå og hvid, vores børnehåndklæde er lavet i det lækreste og blødeste bomuld, kan tåle vask, yderst praktisk til baby. Et must have til den lille nyfødte baby er dette bade håndklæde med indbygget hætte. Bade håndklædet er designet af danske camcam, find det lige her http://www.filimai.dk/shop/grey-baby-towel-396p.html dette lækre bade håndklæde fås til kun 250,-

Filimai har ligeledes et stort udvalg af svøb til baby det findes både i bomuld men også det nyeste skud på baby stammen er det lille alpaca svøb som kan lune en kold aften i stearinlysets skær hvor der er stil og en stund at nyde den lille nyfødte baby i. Dette svøb fra camcam i uld er et must have til den kolde vinter, kan svøbes, bruges som tæppe i barnevognen eller som et ekstra tæppe over legetæppet, find alpaca baby svøb til 799,- hos filimai til fri fragt find det lige her http://www.filimai.dk/shop/camcam-58c1.html#

 

Filimai har fået de yndigste små svaner fra camcam hjem find den nye svaneuro fra camcam eller de fineste svane rangler som kan købes og sendes med fri fragt. Altid hos www.filimai.dk får du de lækreste ting hos danmarks mest trendy børne shop til børn. Vi elsker børn