NYE ÅBNINGSTIDER 2019

kurveudstilling butik tæt på(2).jpg

Sommeråben fra 1. juli til og med 11. august

Alle dage fra 11-15. mandag lukket

Kik ind, der er kommet mange nyheder, så som smukke kurve, stråhatte, solbriller og tørklæder. Og når aftenerne er kølige, så er der nye lækre håndstrikkede uldsweatre og uldsjaler. Og så har jeg været flittig, så der er mange nye malerier.

Hvis du planlægger et besøg i butikken, er det altid en god ide at ringe først, da jeg lukker butikken hvis det øser ned.

Ring for besøg i butikken udenfor åbningstiderne.

Tlf: 21948503

NY EMAIL! frigast@mail.dk

Butik/Galleri

September 2012 åbnede jeg min første butik og galleri, som er beliggende på Hovedgaden 46 A, 3220 Tisvildeleje, Tlf. 0045  21948503.  Åbningstiderne opdateres løbende.

Butikken er blevet lavet om og på nissernes plads, er der nu en stor udstilling af min kunst.  Mange nye malerier, tegninger og collager. Men mine specielle designs - kun til butikken i Tisvildeleje- af smykker og tørklæder, som leveres i nogle meget smukke gaveæsker, er der stadig og sortimentet vil til stadighed blive udvidet.  Også porcelæn, fade og skulpturer og mange lækre skind -og lædertasker har jeg også udvidet med.  

Butikken har begrænset åbningstider, primært i julen, påsken, sommerferien og efterårsferien. Åbningstider vil løbende blive opdateret på denne side. Alternativt kan du like vores Facebook side for nyheder.