NYE ÅBNINGSTIDER 2019

butik.JPG

NYHEDSBREV

Efteråret viser sig fra sin mest skønne og solrige side i disse dage, så kom ind i butikken i ferien og tag børnene med.

Her bugner af varer for både store og små. Børnenes favoritter i år er de små TY dyr.

Mens du ser på masser af nyt tøj, gaveartikler og kunst, kikker børnene på deres små favoritter.

Som noget helt nyt er BRINKs skønne glaskunst kommet tilbage til Tisvilde. Butikken er fyldt med de mange forskellige håndmalede julekugler.

Og så er der selvfølgelig mine nye og glade malerier og mange tegninger på væggene.

Vel mødt hele efterårsferien fra 12.oktober. - 20. oktober alle dage. fra kl.10-16

Hvis du planlægger et besøg i butikken, er det altid en god ide at ringe først, da jeg lukker butikken hvis det øser ned.

Ring for besøg i butikken udenfor åbningstiderne.

Tlf: 21948503

NY EMAIL! frigast@mail.dk

Butik/Galleri

September 2012 åbnede jeg min første butik og galleri, som er beliggende på Hovedgaden 46 A, 3220 Tisvildeleje, Tlf. 0045  21948503.  Åbningstiderne opdateres løbende.

Butikken er blevet lavet om og på nissernes plads, er der nu en stor udstilling af min kunst.  Mange nye malerier, tegninger og collager. Men mine specielle designs - kun til butikken i Tisvildeleje- af smykker og tørklæder, som leveres i nogle meget smukke gaveæsker, er der stadig og sortimentet vil til stadighed blive udvidet.  Også porcelæn, fade og skulpturer og mange lækre skind -og lædertasker har jeg også udvidet med.  

Butikken har begrænset åbningstider, primært i julen, påsken, sommerferien og efterårsferien. Åbningstider vil løbende blive opdateret på denne side. Alternativt kan du like vores Facebook side for nyheder.